• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Generell Thomas Elgheim

Trabzonspor - Fenerbahce

Trabzonspor - Fenerbahce
Foto: Bildbyrån

H-en til 2,90 i odds er uten tvil mest fristende her!

Av TElgheim

Trabzonspor - Fenerbahce
Søndag 28. februar, kl. 17.00

Kampodds
Coolbet 2,90 3,36 2,52
Norsk Tipping 2,65 3,05 2,25
Unibet 2,85 3,30 2,38

Toppkamp i Tyrkia mellom 4. og 3. plassen på tabellen. Begge lagene har også fortsatt håp om å kunne utfordre Galatasaray og Besiktas i kampen om ligatittelen.

I superslag
Ser vi på formtabellen er det søndagens verter som ser klart mest spennende ut. Trabzonspor kom skjevt ut denne sesongen og da trener Eddie Newton ble sparket 31. oktober lå man nede på 19. plass på tabellen. Abdullah Avcı, Istanbul Basaksehirs tidligere suksesstrener, tok da over og under hans ledelse har det blitt fantastiske 14-4-1 på 19 kamper i alle turneringer. Det er ekstra sterkt med tanke på at man har slitt tungt med koronatilfeller den siste tiden. Borte mot Istanbul Basaksehir fredag måtte Kagan Moradoglu fra den lokale høyskolen vokte buret da Ugurcan Cakir, Arda Akbulut og Erce Kardesler alle manglet. Høyreback Serkan Asan, lånespiller Lewis Baker fra Chelseas og forsvarsspiller Majid Hosseini sto også over med sykdom. Fra før er Abdulkadir Parmak, Anders Trondsen og Abdulkadir Omur skadet.

Tre skuffende hjemmetap
Fenerbahce kunne feire at man fikk hentet Mesut Özil fra Arsenal i slutten av januar som har medført rekord av nye draktsalg. Ute på banen har imidlertid februar vært en gedigen skuffelse. 0-1-tap hjemme mot Galatasaray i ligaen ble etterfulgt av tap etter ekstraomganger hjemme mot Istanbul Basaksehir i cupen. Søndag gikk det galt igjen med 0-1-tap hjemme for Göztepe. Etter kampen gikk trener Erol Bulut ut med en beklagelse til fansen, men lovet samtidig at man på ingen måte har gitt opp ligagullkampen:

- Det er 15 ligakamper igjen av sesongen. Vi skal slå tilbake og må starte allerede mot Trabzonspor. Vi er sterke nok til å klare dette!

Tips
H-en til 2,90 i odds er uten tvil mest fristende her!