• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
La Liga Axel With Gogstad

Helgens tips: Ny Barcelona-triumf

Helgens tips: Ny Barcelona-triumf
Foto: Bildbyrån

Blaugrana blir klare favoritter mot Getafe.

Av AWGogstad

Getafe - Barcelona
Lørdag 17. oktober kl. 21:00
Sendes på TV 2 Sport og TV 2 Sumo

Kampodds
Coolbet 5,00 - 3,77 - 1,77
Norsk Tipping 4,50 - 3,45 - 1,67
Unibet 5,10 - 3,80 - 1,76

Analyse
Barcelona er ubeseiret på de siste åtte bortemøtene med Getafe når de besøker byen sør for Madrid. Møtte på deres første utfordring forrige ligarunde, da de spilte 1-1 hjemme mot Sevilla. Vunnet sine to foregående kamper. Lionel Messi har sågar vært på landslagsoppdrag med Argentina den siste uken. Jordi Alba og Marc-Andre ter Stegen forventes fortsatt ute, mens Samuel Umtiti er usikker. Getafe har etablert seg på øvre halvdel i La Liga de siste sesongene, og står med 2-1-1 etter fire runder. Har vunnet begge sine hjemmekamper uten å slippe inn. Stiller dessuten med trolig skadefri tropp til møtet med katalanerne. 

Antatt lagoppstilling Getafe: 
Soria; Suárez, Dakonam, Etxeita, Olivera; Nyom, Arambam, Maksimovic, Cucurella; Hernández, Ángel

Det meldes om skadefri tropp, og Marc Cucurella bør være sugen på å vise seg frem mot sin gamle arbeidsgiver, som lot ham gå tidligere i sommer. 

Antatt lagoppstilling Barcelona:
Neto; Roberto, Pique, Araújo, Alba, Busquets, De Jong; Griezmann, Coutinho, Ansu Fati; Messi

Fortsatt litt småtrøbbel på skadelista til Barcelona, men nærmer seg fulltallig. Ansu Fati har vært sensasjonen hittil i årets sesong.

Tips
Barcelona har historisk sett et godt tak på Getafe i Getafe, og slike ting pleier gjerne å henge ved på den iberiske halvøya. 1,77 er selvsagt ikke all verden til borteodds, men kan være verdt forsøket som en banker i et system.