• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
La Liga Axel With Gogstad

- Lewandowski er Barcelonas største prioritet

- Lewandowski er Barcelonas største prioritet
Foto: Bildbyrån

Katalanerne ønsker å hente polakken til Camp Nou.

Av AWGogstad

Barcelona har knapt penger til å registrere nye spillere, men det hindrer ikke klubbens regnskapsførere å bruke kreativiteten til å finne ut av hvordan man skal sprøyte friskt kapital inn i klubben.

Frenkie de Jong er en spiller som nevnes hyppig til å bli ofret for å få nye spillere inn, og en rekke kommersielle avtaler rades opp for å få råd til forsterkninger.

Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona hele syv spillere på blokka som de ønsker å hente til Camp Nou. Øverst av dem alle på lista er Robert Lewandowski. Polakken har hatt noen fantastiske sesonger i Bayern München, men ønsker seg nå vekk fra Bayern i jakten på nye utfordringer. Barcelona er hans foretrukne neste stoppested, og katalanerne står klare til å ta ham imot med åpne armer.

Spissen har vært på Barcelonas radar noen uker nå, og La Liga-gigantene ønsker å få på plass ham før de går videre til sine neste transferobjekter. Ifølge Mundo Deportivo er Barca klar over at de må ut med nærmere €40 millioner i overgangssum og en heftig toårsavtale for å få sin mann.

Men, sommerhandelen stopper ikke der. Cesar Azpilicueta, Marcos Alonso, Jules Koundé, Bernardo Silva og Raphinha kan alle ikle seg blått og rødt kommende sesong, hvis ledelsen i Barcelona får det som de vil. Akkurat det virker et stykke unna å være sannsynlig i øyeblikket, men bli ikke overrasket om de får kloa i Lewandowski.