• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
La Liga Axel With Gogstad

- Vi er tilbake i gullkampen

- Vi er tilbake i gullkampen
Foto: Bildbyrån

Selvtilliten er høy i Real Madrid etter gårsdagens triumf.

Av AWGogstad

Atlético Madrid har i lengre tid virker å cruise mot sesongens La Liga-tittel, men denne uken har Atléticos ledelse krympet for første gang siden de tapte byderbyet mot Real Madrid i desember.

Og i går hadde Real en etterlengtet behagelig dag på jobben da de slo Getafe 2-0 i tirsdagens hengekamp. Karim Benzema og Ferland Mendy scoret målene i triumfen på Valdebebas, og avstanden opp til Atlético krympet dermed til fem poeng. Ligalederne har imidlertid to kamper færre spilt en La Liga-toeren, men Benzema har likevel fått ferten av byrivalene.

- Jeg mener vi er tilbake i kampen om gullet. Vi kommer til å fortsette som vi gjorde mot Getafe, og det er lenge igjen av sesongen. Vi vil angripe hver eneste gjenstående kamp som en finale og vi kommer til å prøve å vinne dem alle. Det vil alltid være mye støy rundt Madrid fordi det er den beste klubben i verden, mener den franske spissen ifølge den spanske storavisen AS.

Real Madrid har hatt en turbulent sesong så langt, og gått på flere pinlige nederlag. I tillegg går klubben igjennom en aldri så liten skadekrise, og har for øyeblikket kun 12 friskmeldte førstelagsspillere. Samme avis, AS, skriver videre at Zinedine Zidane kommer til å bruke spillere fra reservelaget langt hyppigere i sesonginnspurten enn han har hatt for vane tidligere i trenerkarrieren. Spillerne han har vært nødt til å hente opp på førstelaget på grunn av skadekrisen har ikke skuffet ham, og åpnet øynene til Real-sjefen, skriver avisen.