• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Ligue 1 Thomas Elgheim

Helgens tips: Storkamp i Ligue 1

Helgens tips: Storkamp i Ligue 1
Foto: Bildbyrån

Det er vanskelig å spå utfallet av ukens storkamp i Ligue 1

Av TElgheim

Marseille – Bordeaux
Lørdag 17. oktober, kl. 21.00
Sendes på Viasport 2, Viaplay og Unibet

Kampodds
Coolbet 2,02 3,47 4,05
Norsk Tipping 1,92 3,20 3,60
Unibet 2,00 3,45 3,70

Analyse
Marseille med fire ligakamper på rad uten seier før landslagspausen. Seriestarten har dermed vært en gedigen skuffelse, til tross for at man vant borte mot PSG. De tre siste kampene har endt 1-1. Her er Dimitri Payet suspendert for utvisningen mot Lyon. Ellers er det ingen skader i troppen, men trener Villas-Boas har nok tankene litt rettet mot Champions League-starten mot Bordeaux neste midtuke. Michael Cuisance kan debutere etter å ha ankommet på lån fra Bayern München.

Antatt lagoppstilling:
Mandanda; Sakai, Gonzalez, Caleta-Car, Amavi; Kamara, Sanson, Cuisance; Thauvin, Benedetto, Radonjic

Bordeaux med to poeng på tre kamper før det ble en opptur med 3-0-seier hjemme mot Dijon i siste kamp før ligaoppholdet. Der leverte man samtidig sesongbeste. Kun to baklengsmål denne sesongen viser at dette ikke blir en enkel oppgave for Marseille. Begge kom mot Lens og man har dermed holdt nullen i fem av seks ligakamper. Viktige Otavio er tilbake fra karantene. Kalu er ny på skadelisten, mens Mexer er usikker. Hatem Ben Arfa er hentet inn og kan få sin debut i denne kampen.

Antatt lagoppstilling:
Costil; Sabaly, Koscielny, Pablo, Benito; Basic, Otavio; Oudin, Ben Arfa, De Preville; Maja

Tips
Det er vanskelig å spå utfallet av ukens storkamp i Ligue 1. Hjemmeodds til rundt to frister imidlertid ikke med Champions League-kamp ventende. Da er U-en til 3,47 eller B-en til 4,05 langt mer spennende for de som ønsker litt ekstra spenning lørdag kveld.