• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Axel With Gogstad

Arsenal - Crystal Palace

Arsenal - Crystal Palace
Foto: Bildbyrån

London-derby avslutter Premier League-runden.

Av AWGogstad

Arsenal - Crystal Palace
Emirates
Mandag kl. 21:00

TV: TV 2 Sport Premium

Odds:
H: 1,73
U: 3,85
B: 5,50

Odds fra Unibet.

Vårt Tips: B

Monday Night Football står på menyen, og det er duket for et følelsesladd møte, når den store Arsenal-helten Patrick Vieira gjør sin retur til Nord-London der han herjet på midtbanen for Arsenal. Franskmannen ankommer selvsagt Emirates som manager for Crystal Palace, som har fått en godkjent start på sesongen under nytt lederskap. 

- Jeg gleder meg virkelig. Jeg fikk sjansen til å spille for denne klubben (Arsenal) i ni år. Jeg kom til klubben som en gutt og forlot den som en mann. Det var der jeg spilte min beste fotball. Det kommer selvsagt til å bli emosjonelt, men jeg vil legge det til siden fordi det som teller for oss er å prestere godt og få med oss poeng. Jeg prøver alltid å kontrollere følelsene mine, og det vil jeg gjøre igjen på mandag, sa Vieira på pressekonferansen i oppladningen til kveldens kamp.

Crystal Palace ankommer Emirates på 14. plass på tabellen, med syv poeng på sine syv første kamper. The Eagles har imidlertid tapt kun én av sine seks siste og kommer fra to strake uavgjort mot Brighton og Leicester. 

Arsenal ligger på plassen foran Palace, men med seier her vil de klatre opp til niende. The Gunners hadde vunnet tre strake før det ble uavgjort mot Brighton i runden før landslagspausen. Mikel Arteta har nesten en full stall å velge fra, og har bare Granit Xhaka på skadelisten, som er ute til 2022. Crystal Palace mangler kun Nathan Ferguson og Eberechi Eze.

Vertene må selvsagt finne seg i et knapt favorittstempel, men Palace spiller som regel sin beste fotball på bortebane, og er mer enn gode nok til å skrelle. Dermed frister det mest med noen kroner på B.