• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Chelsea må rydde i stallen

Chelsea må rydde i stallen
Foto: Bildbyrån

Lampard er trolig ferdighandlet, men fortsatt er det jobb å gjøre

Av KMarki

Kai Havertz scoret onsdag sitt aller første hat trick som senior, og den tidligere Leverkusen-spilleren fikk flust med skryt av Chelsea-manager Frank Lampard etter 6-0-seieren mot Barnsley. Skryt vanket det også til debutantene Thiago Silva og Ben Chilwell, på en kveld hvor bare tre av de som var i aksjon mot Liverpool fikk spilletid.

Torsdag kunne Lampard så presentere sin løsning på klubbens keeperproblem, da tidligere Rennes-keeper Edouard Mendy ble vist frem med nysignert femårskontrakt. Chelsea har nå handlet syv spillere til en kostnad av totalt godt over 200 millioner pund i dette vinduet, og pågangen av verdensstjerner betyr nødvendigvis at noen må ut.

Med stort og smått har London-klubben allerede nær 20 spillere på utlån, og flere vil følge den neste drøye uken frem til vinduet stenger.

Ruben Loftus-Cheek og Ross Barkley er begge ønsket av Aston Villa, mens midtstopper Antonio Rudiger ryktes å ville bort fra Stamford Bridge. Fjorårskometen Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi og en av nå fire keepere vil ganske sikkert også vurdere utlånsavtaler når de nå går sesong med mindre spilletid i vente.

Lampard er trolig ferdighandlet, men Blues-bossen har fortsatt jobb å gjøre. Noen må gå, men hvem?