• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Jose Mourinho er forbannet

Jose Mourinho er forbannet
Foto: Bildbyrån

Og denne gang er Spurs-bossen sint med rette

Av KMarki

Tottenham vant sitt foreløpig siste trofé tilbake i 2008, da Chelsea ble slått 2-1 i ligacupfinalen på Wembley. I kveld er det duket for revansjeoppgjør i samme cup, men håpet om ny Spurs-triumf er blekt.

Vel har Jose Mourinho for vane å være i overkant raus med bortforklaringer, men portugiseren er så avgjort inne på noe når han før kveldens kamp sier at kampprogrammet noe nær umuliggjør lagets muligheter til å lykkes.

Tottenham var søndag i Premier League-møte med Newcastle, før de altså i kveld skal spille fjerderundekamp i ligacupen. Allerede torsdag er det så duket for Europa League-kvalifisering mot Maccabi Haifa, før det søndag skal spilles storoppgjør mot Manchester United på Trafford.

-Vi ville gjerne være med og kjempe om pokalen i ligacupen, men det virker helt umulig med dette programmet. Europa League-spill gir oss en god del penger på bok, og da må vi prioritere, sier Mourinho til engelsk presse før oppgjøret i det som vel snart må kunne kalles reservelagscupen.

Kampprogrammet er ikke på Tottenhams side. I helgens møte med Newcastle (1-1) vil nok mange også si at de hadde dommeravgjørelsene/den nye tolkningen av handsregelen mot seg. Som om ikke dette var nok måtte man også se toppscorer Son Heung-min forsvinne ut med hamstring-skade.
-Sonny er bare den første. Flere vil følge, sier Mourinho.