• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Onsdagens ryktebørs

Onsdagens ryktebørs
Foto: Bildbyrån

Sergie Agüero til Barcelona?

Av KMarki

Ny dag, nye rykter. 

Fortsatt er det Mesut Özil, Paul Pogba, Lionel Messi, Kylian Mbappe og Dayot Upamecano som stjeler de daglige baksidene i engelske tabloider, men det finnes flere spennende spillere som ryktes å ville bytte beite. 

Dette er noen av dem: 

*LEICESTER-ANGRIPER Islam Slimani er på vei tilbake til fransk fotball. 32-åringen leverte ni scoringer og syv målgivende på 18 kampers lån i Monaco forrige sesong, og nå meldes angriperen å bli plukket opp av Lyon.

*WIGAN-TALENTET Sean McGurk kan være på vei til Leeds United. 17-åringen har fortsatt ikke debutert for The Latics, men midtbanespilleren er ønsket av Leeds, Celtic og Rangers etter å ha imponert for klubben U18-lag. McGurk er svoren Liverpool-tilhenger, men det er foreløpig ikke meldt om interesse fra Anfield.

*SERGIO AGÜERO er tidenes toppscorer i Manchester City, men etter ti sesonger på Etihad virker den skadeforfulgte spissen nå å være på vei bort. 32-åringens kontrakt utgår etter inneværende sesong, og Barcelona rapporteres å være interessert i å hente veteranen på free transfer.

*MIKEL ARTETA ønsker å styrke keeperplassen i Arsenal, og Aston Villas Tom Heaton kan bli hentet inn som back up for Bernd Leno. Arsenal solgte reservekeeper Emiliano Martinez til nettopp Villa, og islandske Alex Runarsson har siden da vært nr.2 i køen bak Leno på Emirates.

*LEEDS-ANGRIPER Ryan Edmondson meldes å være på vei til låneopphold i Northampton. Den unge angriperen virket lenge på vei til Bradford, men den engelske U19-spilleren ender nå trolig opp på Sixfields Stadium. Edmondson returnerte nylig fra mislykket låneopphold i Aberdeen.

*HULL-MANAGER Grant McCann bekrefter at flere spillere kan være på vei bort denne uken. Jordy de Vijs blir trolig klar for låneopphold i Queens Park Rangers i dag, og Tigers-bossen melder at man også har mottatt tilfredsstillende bud på en spiller som foreløpig ikke navngis.

*MANCHESTER UNITED og Liverpool har begge vist tidligere interesse for Napoli-stopper Kalidou Koulibaly, men noen januarhandel virker utelukket etter Napolis beskjed om at midtstopperen ikke vil bli solgt for mindre enn 100 millioner pund.

*AVRAM GRANT meldes å kunne returnere til Stamford Bridge, for der å være rådgiver for uerfarne Frank Lampard. Grant er personlig venn av Roman Abramovitsj, og var manager i klubben sesongen 2007/2008, da han ledet klubben til finale i Champions League. Grant har også vært manager i Portsmouth og West Ham. Han ledet Pompey til finale i FA-cupen, og West Ham til semifinale i ligacupen.

*MONTPELLIER-ANGRIPER Andy Delort ryktes å være ønsket av både Newcastle og Wolverhampton. 29-åringen, som har bidratt med åtte scoringer og seks målgivende på 17 Ligue 1-kamper denne sesongen, sies å bære prislapp pålydende £14 millioner.

*SHEFFIELD UNITED, Tottenham, Rangers og Celtic sies å ha kikkerten rettet mot Wigans 19-årige angriper Kyle Joseph.

*NAPOLI-PRESIDENT Aurelio De Laurentiis innrømmer at Liverpool har forhørt seg om klubbens serbiske midtstopper Nikola Maksimovic. Interessen ligger imidlertid noe tilbake i tid, og Serie A-klubben har siden ikke hørt noe mer fra Merseyside.