• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Preview: Crystal Palace – Newcastle

Preview: Crystal Palace – Newcastle
Foto: Bildbyrån

Tunge forfall i hjemmelaget

Av KMarki

Tjuvstart på Premier League-runden, når Crystal Palace allerede fredag kveld får besøk av Newcastle på Selhurst Park.

Crystal Palace-Newcastle
Selhurst Park, fredag 21.00

Høyest odds:
H: 2,42 (Coolbet.com)
U: 3,25 (Unibet.com)
B: 3,42 (Pinnacle.com)

Palace var i aksjon mandag, og man klarte aldri å følge opp 4-1-seieren mot Leeds. I stedet ble man første lag som tapte mot Burnley denne sesongen. Savnet av Wilfried Zaha var opplagt, og den dribleglade angriperen blir heller ikke å se i kveld. Zaha er Covid-positiv, og får ikke tatt sin neste test før lørdag.

Fasiten viser at The Eagles har tapt 14 av siste 15 kamper hvor Zaha har vært forhindret fra å spille. Lagkaptein Luka Milivojevic og midtstopper James Tomkins er også ute. To av de første fire hjemme er vunnet.

Newcastle var egentlig aldri i nærheten av poeng hjemme mot Chelsea lørdag. Som mot Southampton i forrige kamp, endte det med 0-2-tap. Mot Chelsea kunne man tapt med flere mål, men en god Karl Darlow, kombinert med sjansesløsing av Chelsea-angriperne, gjorde at det ble et «hederlig» tap i protokollen.

Styrkes i kveld av at Callum Wilson returnerer etter skade. Den tidligere Bournemouth-spilleren har scoret seks av Newcastles ti siste Premier League-mål. Matt Ritchie og Jonjo Shelvey kan også bli å se på Selhurst Park i kveld. Et Selhurst hvor Newcastle ikke har vunnet noen av de siste fem.

Kampen vises direkte på tv2Sumo og TV2 Premium