• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Villa-spillerne nektes å spille Fantasy

Villa-spillerne nektes å spille Fantasy
Foto: Bildbyrån

Lekkasje om Grealish-skade fører til regelrett forbud

Av KMarki

Det er ikke bare vi glade sofaamatører som liker å ha Premier League Fantasy-lag å leke med i ligarundene. Spillerne selv deltar også, i alle fall frem til nå.

Aston Villa-manager Dean Smith var rasende da en lekkasje førte til at han selv kunne lese i pressen at klubbens store stjerne Jack Grealish var skadet og uaktuell for søndagens hjemmekamp mot Leicester, før han selv hadde opplyst pressen om det.

-Jeg krever svar på hvordan dette har kommet ut, og de ansvarlige vil få sin straff, raste Villa-bossen til engelsk presse etter kampen som Villa tapte 1-2.

Dean Smith har nå fått sitt svar, og det var nok ikke helt som han hadde trodd.

En Twitter-konto med navnet «FPL Insider» sto nemlig for lekkasjen, da den på Twitter opplyste om at Villa-trioen Matt Targett, Conor Hourihane, Neil Taylor og to ansatte i støtteapparatet alle hadde «solgt» Grealish fra sine egne Fantasy-lag i timene før kamp. Dette var signalet Fantasy-spillerne trengte for å forstå at Grealish måtte være skadet, og kort tid etter visste også pressen hva som foregikk.

Dean Smith har nå svart ved å legge ned forbud mot Fantasy-spill innad i laget.

Hva gjelder Grealish og hans skade er det også ulike opplysninger. Dean Smith står fast på at skaden er bagatellmessig, og at han håper å ha spilleren tilbake i laget allerede mot Leeds kommende lørdag. Veldig mange andre steder opplyses det at Grealish kan være ute av spill i fire uker.

Forbudet i Aston Villa gjør at vi øvrige Fantasy-spillere bare må vente og se, eventuelt håpe på lekkasjer annet steds, før vi velger å eventuelt selge/benke Villas storstjerne.