• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Ydmyk Arteta etter nederlaget på Anfield

Ydmyk Arteta etter nederlaget på Anfield
Foto: Bildbyrån

Arsenal fikk sine muligheter, men tapte fortjent

Av KMarki

Arsenal tok ledelsen på Anfield da Robertson sleivet ballen til Lacazette som selv sleivet ballen over fingertuppene til Alisson. Liverpool lot seg imidlertid ikke stresse, og med en ustoppelig Sadio Mané som hærfører endte det til slutt 3-1 til hjemmelaget, etter at debutant Diogo Jota hadde spikret kampen med sin aller første fulltreffer i helrødt.

Mikel Arteta fikk se eget lag misbruke de få, men store, sjansene de fikk og spanjolen var etter kamp klar på at hans nye lagbygg fortsatt har et stykke frem
-Vi var med deler av kampen, men realiteten er at de er oss overlegne i veldig mange deler av spillet. I faser av kampen var det ikke tvil om dette. Vi ga imidlertid aldri opp, og det gleder meg å se. Vi har uansett lang vei å gå, sa Gunners-bossen til fremmøtt presse etter kamp.

Etter den tredje Premier League-runden er det Merseyside-duoen Everton og Liverpool som, sammen med Leicester, står alene med full pott fra tre kamper. Også Aston Villa står uten poengtap, etter at de tidligere på mandagskvelden filleristet Fulham på Craven Cottage. Villa har imidlertid bare spilt to kamper.