• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Rykter Axel With Gogstad

Barella ønsket av Klopp

Barella ønsket av Klopp
Foto: Bildbyrån

Liverpool øyner forsterkninger på midtbanen.

Av AWGogstad

Liverpool har vært aktive på overgangsfronten denne sommeren, og allerede hentet inn Darwin Núñez, Fabio Carvalho og Calvin Ramsay. Mange har regnet med at de helrøde er ferdighandlet før den nye sesongen, men rapporter fra italienske og engelske medier i dag tyder på at Liverpool ønsker seg Nicolò Barella fra Inter.

Milano-klubben har store renteavdrag å betale på det store lånet de har tatt opp, og må selge for å kjøpe. Derfor tyder mye på at døren er åpen for atskillige spillere, og Barella kan være en av dem. 

Over i La Liga prøver Sevilla etter beste evne å tviholde på sin stopperjuvel, Jules Koundé. Franskmannen var kraftig linket til Chelsea i fjor sommer, og ryktene har økt i styrke 12 måneder senere, all den tid the Blues er på desperat stopperjakt. Thomas Tuchel skal ha gitt klar beskjed om at han ønsker seg Koundé til Stamford Bridge.

Vi holder oss i Premier League, og ifølge Sky Sports skal David Moyes ha antydet at han ikke vil være fornøyd med West Hams sommerhandel før seks nye fjes har ankommet London Stadium.