• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Rykter Kim Marki

Conte med ønskeliste

Conte med ønskeliste
Foto: Bildbyrån

Ryktene - to måneder før overgangsvinduet åpner

Av KMarki

*Antonio Conte er ansatt som ny Tottenham-manager, og det forventes januarkjøp av den storforlangende italienske vinnerskallen. Milans midtbanespiller Franck Kessie, Inter-forsvarer Stefan de Vrij og Fiorentina-angriper Dusan Vlahovic sies alle å stå på ønskelista.

*Newcastle har også kastet manageren. Noen ny Toon-boss er fortsatt ikke hentet inn, men Unai Emery og Roberto Martinez virker å være de mest sannsynlige etterfølgerne etter Steve Bruce. Spillere som linkes inn kan skrives bøker om, og dagens heteste rykte er Eden Hazard. Belgieren var av Premier Leagues beste da han driblet for Chelsea, mens han i Real Madrid ikke kan karakteriseres som annet enn et gedigent bomkjøp.

*Chris Wilder er favoritt til å overta etter sparkede Marcus Schopp i Barnsley54-årige Wilder ledet Sheffield United fra League One til Premier League, men forlot jobben i mars I år. Rotherhams Paul Warne ryktes også å være aktuelle som ny Tykes-boss.

*Arsenal sies å ville tilby Real Madrid penger for lån, med opsjon på kjøp, av Luka Jovic. Den serbiske angriperen ble hentet til Real fra Eintracht Frankfurt for 60 millioner euro, men 23-åringen har ikke vært noen suksess. Så langt denne sesongen har Jovic fått 59 minutters spilletid.

*Paulo Fonseca har blitt linket til jobben som ny Newcastle-manager, før han nå blir koblet til Aston Villa. Dean Smith leverer ikke varene, til tross for en svært spennende spillerstall, og mye tyder på at Smith er på vei ut.

*Fabio Carvalho står bokført med tre scoringer på seks Championship-kamper for Fulham denne sesongen, men 19-åringen sies nå å ha takket nei til tilbudet om ny Fulham-kontrakt. Southampton og Leeds skal begge være interessert i den offensive midtbanespilleren.