• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Rykter Kim Marki

Ødegaard kobles til Liverpool

 Ødegaard kobles til Liverpool
Foto: Bildbyrån

Dagens ryktebørs

Av KMarki

Landslagene stjeler rampelyset, men ryktebørsen holder stand.

Dette er de ferskeste overgangsryktene fra tabloidene:

*Spanske AS mener å vite at Martin Ødegaard kan bli værende i Premier League, men at Arsenal ikke nødvendigvis er først i køen. Både Chelsea og Liverpool skal nemlig ha Real Madrid-spilleren i kikkerten.

*Den anvendelige storscoreren Thomas Müller har aldri spilt for andre klubber enn Bayern München, men den 31-årige storscoreren skal nå ha innrømmet at han vurderer klubbskifte. Manchester United har lenge blitt linket til angriperen, som denne sesongen har notert seg for 10 scoringer på 24 Bundesliga-kamper.  Informasjonen er skrudd sammen av The Times.

*Paulo Dybala og Aaron Ramsey sies begge å være på vei bort fra Juventus, og førstnevnte ønskes brukt som bytte mot Manchester Uniteds Paul Pogba. Så mener i alle fall Daily Mail å vite.

*Hugo Lloris ble forrige uke meldt å være på vei tilbake til Nice. I dag meldes den 34-årige sisteskansen å være innstilt på å bli værende i Tottenham, også etter at kontrakten utgår neste sommer.

*Leipzig, Sevilla og Liverpool meldes, av Daily Express, alle å ville legge bud på Trabzonspor-keeper Ugurcan Cakir. Tyrkerne sies å ville kreve 15 pundmillioner. At Liverpool allerede har en formidabel andrekeeper i Caoimhín Kelleher nevnes ikke med et ord.

*Real Madrid ønsker, som så mange andre, å styrke laget med duoen Erling Braut Haaland og Kylian Mbappe. Gareth Bale er en av seks spillere som ønskes solgt for å stable deler av overgangssummen for de to. Ryktet er skrudd sammen av Sunday Mirror.

*Også Chelsea har Haaland høyt på ønskelista, og engelske tabloider mener å vite at Thomas Tuchel har bedt klubbledelsen om å få bruke Timo Werner i en eventuell byttehandel.

*Illan Meslier har imponert i buret hos Leeds United denne sesongen, og den unge franske sisteskansen skal nå være ønsket av Paris Saint-Germain i hjemlandet.