• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Serie A Øyvind Johannessen

Helgens tips: Mer åpent Milano-derby enn på lenge

Helgens tips: Mer åpent Milano-derby enn på lenge
Foto: Bildbyrån

Av ØJohannessen

Inter - Milan
Lørdag 17. oktober, kl. 18.00. Sendes på Strive og Unibet.

Kampodds:
Coolbet: 2,24 – 3,65 – 3,25
Norsk Tipping: 2,15 – 3,35 – 2,85
Unibet: 2,25 – 3,45 – 3,10

Kommentar:
Inter er ett av bare to lag som har slått Milan i seriekamp etter 1. januar, og det er duket for en herlig duell på San Siro lørdag. Begge har kommet helt greit i gang, dog uten å imponere sånn aldeles voldsomt. Milan har tatt store steg siden Zlatan ankom, og det forteller noe om endret mentalitet når de nå også har vunnet begge sine Serie A-kamper uten Zlatan.
Dette blir Serie A-møte nummer 173 mellom de to gigantene (altså siden 1929). Inter har et klart overtak med sine 66 seire mot Milans 51, og Milan har kun vunnet to av lagenes 18 siste ligamøter, sist i januar 2016. Milan er imidlertid en skumlere utfordrer nå enn da de ga fra seg 2-0-ledelse i vår.

Inter har flere skader som begrenser utvalget enn Milan, men har samtidig en større stall å ta av. Milan får tilbake to viktige brikker i Romagnoli og Zlatan (som scoret da lagene møttes i februar, bildet), mens Rebic er deres eneste viktige fravær.

Skader og karantener:
Inter: Vecino (til medio november), Nainggolan, Skriniar, Gagliardini, Bastoni, Radu, Young, Sanchez. Sensi soner karantene.
Milan: Musacchio (til ultimo oktober), Duarte, Gabbia, Rebic

Antatte lagoppstillinger:
Inter (3-4-1-2): Handanovic; D’Ambrosio, De Vrij, Kolarov; Hakimi, Brozovic, Vidal, Perisic; Barella; Lukaku, Martinez
Milan (4-2-3-1): Donnarumma; Calabria, Kjær, Romagnoli, Herandez; Bennacer, Kessié; Castillejo, Calhanoglu, Saelemaekers; Ibrahimovic

Tips:
Fotballsannhet nummer én er som våre lesere vet at form ikke betyr en tøddel i disse oppgjørene, og når vi vet at begge er i relativt godt slag, og at Inter skal ut i viktig CL-kamp før Milan skal spille sin Europa League-kamp, så er kanskje ikke H’en fullt så sikker som oddsen tyder på? Oppsummert er nok likevel i overkant av 2 i odds på hjemmeseier til Inter en helt OK avkastning på en ettermiddags investering.