• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Serie A Øyvind Johannessen

"Kaos" i Lazio

Foto: Bildbyrån

Av ØJohannessen

Tre av Serie As fire Champions Leaguedeltakere skal i ilden lørdag, og mens vi tror på favorittseire til Juventus og Atalanta er vi mer usikre på Lazio.

Selv mot nykommer Crotone har vi på følelsen at det kan smelle en liten oddskinaputt i rundens første kamp, med avspark kl. 15,00.

Lazio har gjort sine saker bedre enn vi spådde før CL-avspark forrige måned, men Simone Inzaghis gutter har vært småskranglete i hjemlig seriespill. Lørdag er riktignok Ciro Immobile klar for kamp igjen, men han har vært nesten to uker i koronakarantene og er kanskje ikke i sin skarpeste form? De mange positive koronatestene fikk forøvrig president Lotito til å stille offentlig spørsmål ved hva en positiv prøve egentlig var, i og med at Lazio hadde litt vel mange ellers friske spillere satt ut av spill etter positive prøver.

Disse spørsmålene førte tidligere denne uka til to dagers mistanker om at Lazio holdt positiv koronaprøve av stopper Luiz Felipe hemmelig. Fredag ble det imidlertid bekreftet at Felipe har testet positivt, så da fikk vi vel svaret på det spørsmålet.

Norge-dødaren Sergej Milinkovic-Savic (bildet) er også ute med positiv koronatest, mens det er noe usikkert hvorvidt vi får se kreative Luis Alberto i aksjon lørdag. Klubbens ledelse har vært innstilt på å stenge ham ute av spill etter at han har kommet med kritiske kommentarer til at spillerne ikke har fått utbetalt lønn i tide. Siste nytt er at han straffes med en bot, slik at Inzaghi kan sende ham på banen mot Crotone.

Antatte lagoppstillinger:

Crotone (3-5-2): Cordaz; Magallan, Marrone, Golemic; Rispoli, Zanellato, Cigarini, Vulic, Pereira; Messias, Simy

Lazio (3-5-2): Reina; Patric, Acerbi, Radu; Lazzari, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Fares; Correa, Immobile

Skader, se egen skadeoversikt.

Tips: H

Kampodds:

Coolbet: 4,80 - 4,11 - 1,73

Norsk Tipping: 4,30 - 3,80 - 1,65

Unibet: 4,60 - 3,95 - 1,72