• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Serie A Øyvind Johannessen

Rolig høst for Milik

Rolig høst for Milik
Foto: Bildbyrån

Av ØJohannessen

Napolis Arkadiusz Milik er ikke spesielt fornøyd med arbeidsgiveren sin for øyeblikket, etter at han er utelatt fra klubbens innrapporterte tropp både i hjemlig serie og i Europa League.

- Klubben har behandlet meg dårlig, sier den polske murbrekkerspissen til polske medier. - Jeg var enig med flere klubber om en overgang i sommer, men Napoli ble ikke enige med noen av dem. Det var klubben som stilte meg ultimatum i sommer, og sa at enten fikk jeg skrive ny kontrakt med dem, eller så kunne jeg finne meg en annen arbeidsgiver. Det fant jeg, men klubben blokkerte alle muligheter.

- Nå er det bare å vente til vinduet åpner i januar, og så forhåpentligvis få seg ny klubb da, sa Milik, som i samme intervju ikke akkurat ga inntrykk av at han hadde noen særlig tro på Gattuso som trener, til tross for Coppa Italia-triumfen. - Etter at Ancelotti fikk sparken, så sleit vi, noe det ikke er spesielt vanskelig å se ettersom vi endte på sjuende plass sa den storvokste spissen som i følge rapportene var på vei til både Juventus og Roma i sommer.