• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Serie A Øyvind Johannessen

Ukas tre (7): Mkhitaryan, Caicedo og uavgjort

Ukas tre (7): Mkhitaryan, Caicedo og uavgjort
Foto: Bildbyrån

Av ØJohannessen

De tre notoriske måljegerne Joao Pedro, Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic sørget alle for poeng til lagene sine, men det er likevel tre andre poeng jeg har valgt ut som det mest bemerkelsesverdige i Serie As 7. serierunde.

1. Henryk Mkhitaryan, Roma. Endelig ser trollmannen fra Armenia ut som den samme spilleren som en gang briljerte i Shakhtar Donetsk. Han hadde ikke mange impoenrende sekunder verken i Manchester United eller Arsenal, men denn sesongen har han startet som et hus i brann, direkte oversatt fra engelsk. Søndag scoret han like godt hat-trick, og sørget dermed alene for at Roma ser litt bedre ut for hver uke som går.

2. Felipe Caicedo, Lazio. Med Immobile ute av spill på grunn av korona, så det ikke veldig lyst ut med tanke på poeng for Lazio hjemme mot Juventus. Den Gamle Dame så ut til å cruise seg komfortabelt inn til knapp seier, før to øyeblikks magi av Joaquin Correa ga Caicedo muligheten til å snu på en tiøring og styre inn utligningen i de aller siste ti sekundene av tilleggstiden.

3. Uavgjort, uavgjort og atter uavgjort. Seks uavgjorte i samme runde tilhører sjeldenhetene, men det fikk vi altså denne gang, supplert med tre borteseire. Kun Cagliari vant hjemme denne gang, og undertegnede har fint liten tro på at vi kommer til å se noe lignende med det første.