• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

350 000 i søndagsgevinst!

350 000 i søndagsgevinst!
Foto: Bildbyrån

Travtipsene våre er i kjempeform!

Av TElgheim

Tipsbladet kjøpte som kjent opp Trotting med travekspert Per Sigve Kleppe fra 1. januar for å gjenoppta satsingen på travet. Per har gått inn som vår tipsekspert med ambisjon om å levere Norges beste tips på travet – slik vi over mange år har vist at vi leverer når det gjelder odds og fotballtipping.

Forrige uke ble en skikkelig festuke for travtipsene våre. Tirsdag satt syv rette veldig lett på Bjerke. Onsdag ble det lett for kundene å få 8 rette i V86-en da de siste fire vinnerne alle sammen sto først på ranken. Store penger ble det til mange kunder som dunket inn i lukene på toppinfoen vi ga på 7.valget (20-oddser i spillet, og markert på 4 prosent) Zerozerozette Gar. En kunde spilte også V4 100 ganger og løste den på en rekke:

Lørdag var det V75 på Bjerke og vår travekspert leverte igjen varene. Da er det ekstra hyggelig når slike mail fra leserne dukker opp i mailboksen:

Søndag var det jackpot i V75 og der gikk det enda bedre. I trottingpakken ble det 7 rette og gevinsten med seksere og femmere ble til slutt på 175 722 kroner! Én leser valgte å krysse av for å kun spille for syv rette og fikk en jubelsøndag!

Her er vinnerbongen som kostet 245 kroner i innlevering:

Tipsene for ukens trav finner du som vanlig på side 54-55 i tirsdagens avis og over hele 17 sider i Tips Weekend på fredag. Bli abonnent her:

https://www.tipsbladet.no/abonnement

Eksperttipsene til Per ligger alltid ute for salg på trotting.no.