• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Dagens spill: La Liga

Dagens spill: La Liga
Foto: Bildbyrån

Den 24. ligarunden avsluttes i kveld.

Av AWGogstad

Osasuna - Sevilla runder av den 24. ligarunden i La Liga i kveld. Helgens runde bød på flere overraskelser, blant annet Atlético Madrids sjokktap hjemme mot Levante, og Barcelona som bare klarte 1-1 hjemme mot Cádiz. Sevill håper å unngå havne på feil side av en overraskelse på El Sadar i Pamplona.

Osasuna har klatret atskillig på tabellen de siste ukene, med tre seirer på sine fire siste. Formstigningen har tatt baskerne opp fra nedrykksplass til 13. plass på tabellen. Forrige helg slo de Levante 1-0 på bortebane etter matchvinnende bidrag fra Ante Budimir. Den innleide Mallorca-spissen er inne i sin beste form for sesongen, og har notert seg fire fulltreffere på de tre siste matchene.

Kroaten skal imidlertid få det tøft med å bryne seg på Sevilla-forsvaret, som virkelig har stengt butikken i La Liga. Julen Lopeteguis mannskap står med fem strake seirer, og har holdt nullen i fire kamper på rad. Forrige helg slo de tabelljumbo Huesca 1-0, mens man i midtuken måtte se seg tapt mot Erling Braut Haalands Borussia Dortmund.

Sevilla må klare seg uten Lucas Ocampos, som er en vesentlig svekkelse for gjestene. Har flust med angrepsalternativer, men vertene er i fin form og vil være en tøff test for Champions League-aspirerende gjester. Her frister U-oddsen mest, som vi spiller til 3,20 hos Unibet.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 3600,- Gevinst: 5461,- Tilbakebetalingsprosent: 151,69%