• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Dagens tips: Atlético Madrid - Valencia

Dagens tips: Atlético Madrid - Valencia
Foto: Bildbyrån

Øker ligalederne forspranget?

Av AWGogstad

Conor McGregors nederlag ble vår triumf. I går tippet vi at Dustin Poirier ville knocke ut iren, noe han også gjorde midtveis i andre runde, og dermed dundret gårsdagens spill inn til hele 7,50 i odds.

I dag er det La Liga som står for tur. Ligaleder Atlético Madrid tar imot Valencia i rundens hovedkamp. Hovedstadslaget har vært feilfrie i ligaen den siste måneden, og har raket opp seks strake seirer. I midtuken slo de tilbake etter å ha ligget under 0-1 borte mot Eibar, og vant til slutt 2-1. Luis Suárez scoret begge målene for Atlético i comeback-triumfen, med den matchvinnende scoringen fra straffemerket ett minutt før full tid. I ligaen har de bare tapt to kamper på eget gress siden de flyttet til Wanda Metropolitano for tre og et halvt år siden, og er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen, med kun to innsluppede mål. Kieran Trippier soner langvarig suspensjon.

Valencia har klatret opp til 14. plass på tabellen etter å ha tatt fem poeng de tre siste kampene. Likevel skiller det bare to poeng til nedrykksstreken, og problemene for Los Che er atskillige - både på og utenfor banen. Kevin Gameiro kan imidlertid gjøre retur fra skade her. Valencia har vunnet kun to av sine ni bortekamper denne sesongen, men har ikke tapt noen av bortekampene sine med mer enn ett mål og er seige.

Vi tror Atléticos gode hjemmeform fortsetter, og prøver et lodd på at de vinner kampen og samtidig holder nullen, til 2,20 hos Coolbet.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 1600,- Gevinst: 2466,- Tilbakebetalingsprosent: 154,13%