• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
The Championship Kim Marki

Dagens Tips: Gyllen mulighet for Rooney

Dagens Tips: Gyllen mulighet for Rooney
Foto: Bildbyrån

Av KMarki

Derby County valgte som forventet å bruke landslagspausen til å kvitte seg med Phillip Cocu, og frem til nye eiere er på plass vil Wayne Rooney styre troppene. The Rams er tabelljumbo med bare én seier og totalt seks poeng fra første elleve kamper, og Rooney har dermed alt å vinne.

I utgangspunktet tøff oppgave for Rooney i debuten, når man besøker høytflyvende Bristol City på Ashton Gate. Dagens hjemmelag har bare tapt tre av de første elleve, og det skiller bare to poeng frem til ledende Reading.

Mens Derby County ankommer med noe nær skadefri tropp, opplever imidlertid Bristol City covid-kaos. Tre spillere og én trener testet mandag positivt, og treningsanlegget ble deretter stengt i fire dager. Spillere som nylig har vendt hjem fra landslagsoppdrag avventer også svar på tester, og det er svært usikkert hvor mange spillere manager Dean Holden har å velge mellom når han skal plukke sin førsteellever.

Bristol City er naturlig oddsfavoritt, men over tre ganger pengene for at Rooney skal debutere med seier er godt betalt. Naturlig at det røskes opp i dårlige vaner når ny mann tar styringen, mens også Covid-utbruddet i Bristol City-leiren er til fordel for gjestene. Vertene har samtidig bare plukket totalt ett poeng fra sine tre siste hjemmekamper. 

Skuffelsen over å ha røket på overtid i elleve-oddseren kalt «nødlandslaget» sitter fortsatt i, men jeg drister meg likevel til å prøve en ny frekkis-B.

Dagens Tips
Bristol City-Derby B
Odds 3,14 (coolbet.com)

*Avspark på Ashton Gate tas 16.00