• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

Dagens tips: To høyoddsere

Dagens tips: To høyoddsere
Foto: Bildbyrån

Lazio blir favoritter, men dette kan bli jevnt og 4,72 i borteodds er fristende

Av TElgheim

Waasland-Beveren - KV Oostende H 5,25 @ Coolbet

Spennende tirsdagsprogram og jeg forsøker meg med to objekter. Waasland-Beveren fikk en kjempestart på sesongen med 3-1-seier borte mot Kortrijk til kjempeodds, men siden har det meste Før landslagspausen ble det ni ligakamper på rad uten seier. Ligaoppholdet ble brukt til en treningskamp mot RWD Molenbeek som endte med 4-0-seier, men da alvoret gjaldt igjen lørdag ble det 0-2-tap hjemme for Cercle Brugge. Dermed begynner man å skille seg ut sammen med Mouscron i bunnen av tabellen og denne hengekampen får stor betydning. Ingen positive koronatilfeller i troppen lenger, men Miguel Vieira, Milan De Mey, Vladimir Van De Wiel, Alessandro Albanese og Alexis Gamboa sto alle over med skader i helgens oppgjør. Forrige sesong ble det 3-1-seier hjemme og 1-0-seier borte mot dagens motstander.

Oostende røk mot Standard Liège og Club Brugge før landslagspausen. Der ble det 2-1-seier i en treningskamp mot Dunkerque etter at man hadde kommet under. Mamadou Thiam scoret i den kampen og lørdag fikk nykommeren også sin ligadebut i 1-1-kampen hjemme mot Anterwepen.

5,25 i hjemmeodds frister mest her.

Lazio - Zenit St Petersburg B 4,72 @ Unibet

Lazio er ubeseiret i gruppen, men kommer fra to poengdelinger. I kveld må vertene klare seg uten Thomas Strakosha, Luiz Felipe og Sergej Milinkovic-Savic grunnet korona. Senad Lulic er skadet.

Zenit St. Petersburg med ett poeng på de tre første kampene og må dermed gå for seier her. Russerne er ubeseiret på sine fire siste kamper som inkluderer 1-1-resultatet mot dagens motstander. Sardar Azmoun, Daniil Krugovoy og Sebastian Driussi er usikre.

Lazio blir favoritter, men dette kan bli jevnt og 4,72 i borteodds er fristende.

Thomas Elgheims oddsregnskap 2020:
Innsats: 6500,- Gevinst: 6714,- Tilbakebetalingsprosent: 103,29%