• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

Dagens tips: To høyoddsere

Dagens tips: To høyoddsere
Foto: Bildbyrån

Vi forsøker U-en til hele 5,80 i odds

Av TElgheim

Lille - Sparta Praha U 5,80 @ Coolbet

Lille avanserer til sluttspillet med seier i kveld. Tidligere i gruppespillet har det blitt U både mot Milan og Lyon her hjemme og vi fristes av oddsen på en tredje poengdeling i dag. Luiz Araujo og Boubakary Soumare ble klare fra skader til 1-1-kampen mot Saint-Etienne forrige helg. Jonathan David, Jonathan Bamba og Yusuf Yazici ble spart i den kampen, men er tilbake i dag.

Sparta Praha overbeviste stort med 4-1-seier mot Celtic forrige midtuke. 1-4-tap i det omvendte møtet, men der ble tsjekkerne redusert til ti mann på stillingen 0-0. Ondrej Celustka, Michal Sacek, Adam Hlozek, Lukas Stetina og Libor Kozák står over med skader i kveld.

Vi forsøker U-en til hele 5,80 i odds.

Tenerife - CD Sabadell B 6,25 @ Coolbet

To formløse mannskap møtes i Segunda Division i Spania i dag. Etter tre strake tap slo Tenerife tilbake med 2-0-seier mot Albacete sist. Sabadell har med ti tap flest i denne divisjonen denne sesongen. Fem av de seks siste kampene er også tapt. Dette ser i utgangspunktet ganske jevnt ut. Vertene får favorittstempelet på den lille hjemmebanefordelen som fortsatt eksisterer og vi ender med en vurdering på 51-28-21. B-en til 6,25 i odds blir dermed spillet.

Thomas Elgheims oddsregnskap 2020:
Innsats: 7400,- Gevinst: 7111,- Tilbakebetalingsprosent: 96,09%