• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

Dagens tips: Jakter hattrick i League Two

Dagens tips: Jakter hattrick i League Two
Foto: Bildbyrån

Den siste uken har jeg truffet med Southend United til 7,43 i odds og Scunthorpe til 5,20 i odds i League Two. I dag kommer det tredje forsøket i bingoligaen

Av TElgheim

Mansfield Town - Colchester United B 3,08 @ Coolbet

Den siste uken har jeg truffet med Southend United til 7,43 i odds og Scunthorpe til 5,20 i odds i League Two. I dag kommer det tredje forsøket i bingoligaen.

Mansfield Town har hatt en fantastisk november. Først ble Nigel Clough ansatt som ny manager. Deretter ble det 1-0-seier borte mot Sunderland i FA-cupen, 2-1-seier borte mot Scunthorpe United i EFL Trophy før sesongens første ligaseier kom borte mot Forest Green Rovers forrige helg. Der scoret George Lapslie i tredje kamp på rad. George Maris ble skadet forrige helg. Fra før er Joe Riley og Ryan Sweeney ute.

Colchester United med 2-1-seier mot Leyton Orient forrige helg. Der scoret Jevani Brown begge målene og har dermed syv nettkjenninger denne sesongen. Callum Harriott, Tom Lapslie og Ben Stevenson står over med skader.

Det er lett å la seg imponere av Nigel Cloughs start i Mansfield, men dette er fortsatt bunn mot topp og da frister 3,08 i borteodds klart mest.

Thomas Elgheims oddsregnskap 2020:
Innsats: 6100,- Gevinst: 6714,- Tilbakebetalingsprosent: 110,07%