• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Dagens tips: Målfest i London

Dagens tips: Målfest i London
Foto: Bildbyrån

To angrepsvillige lag som møtes på Stamford Bridge.

Av AWGogstad

Champions League-sesongen sparkes i gang i kveld, og det er duket for toppkamp i gruppe E når Chelsea og Sevilla barker sammen på Stamford Bridge. Londonerne har forsterket det offensive arsenalet så regnskapsførerne har blitt svimle, men en klar mangel på defensiv struktur forblir et problem hos Frank Lampards tropp. Sevilla ankommer den engelske hovedstaden som regjerende Europa League-mestere. Spanjolene startet sesongen på imponerende vis, men tapte overraskende i helgen 0-1 for Granada.

Chelsea har scoret tre eller flere mål i fire av fem Premier League-kamper så langt denne sesongen, men har til gjengjeld sluppet inn syv. I helgen fikk den tyske superduoen Timo Werner og Kai Havertz endelig sine første fulltreffere i ligaen for sin nye arbeidsgiver, men mye av det gode arbeidet som ble lagt ned foran Southamptons mål ble tatt igjen i den andre enden av banen da Chelsea lot Saints få med seg 3-3 og ett poeng fra brua.

Sevilla var overraskende tamme i helgens oppgjør mot Granada, men var uheldige som ikke fikk med seg alle tre poengene mot Barcelona i runden før. Julen Lopetegui har sydd sammen et imponerende mannskap, og vil utgjøre en formidabel test for Frank Lampards suksesshungrige tropp. Her er det lov å håpe på en veldig åpen og morsom fotballkamp, der målene fort kan renne inn begge veier. At begge lagene scorer før pause gis 3,80 i odds av Coolbet, og er i mine øyne vel verdt et forsøk.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2020: Innsats: 2900,- Gevinst: 3022,- Tilbakebetalingsprosent: 104,21%