• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Dagens tips: Real Madrid - Eibar

Dagens tips: Real Madrid - Eibar
Foto: Bildbyrån

Skadene tårner seg opp for Madrid - igjen.

Av AWGogstad

En skulle tro at den seneste klubbpausen ville hjelpe Real Madrid med å få skadde spillere tilbake på beina igjen, men den gang ei. Kapteinen Sergio Ramos er foreløpig sistemann ut på skadelista til Zinedine Zidane, og midtstopperen er ventet ute i en måneds tid.

I ettermiddag kommer bunnlaget Eibar på besøk, og Real Madrid har ikke råd til å avgi poeng i kampen om La Liga-trofeet. Har fortsatt seks poeng å hente inn på byrival Atlético, som toppe tabellen og har bare ti kamper å gjøre det på.

Real Madrid er naturligvis regjerende mestere, men trofeet fansen og klubben verdsetter aller høyest, er Champions League-tittelen. Etter at de på fenomenalt vis vant tre på rad, har det blitt exit i åttedelsfinalen de to siste sesongene. Derfor er tirsdagens møte med Liverpool ekstra viktig for Madrid.

Eibar har vært sørgelige hele sesongen, men viste prov til bedring da de spilte 1-1 borte mot Athletic Bilbao sist. De har vunnet bare én kamp i 2021, og er nødt til å begynne å plukke opp momentum for å ha håp om å fornye La Liga-kontrakten, og vi tror det begynner på Valdebebas. Real Madrid er nokså skadeskutte, og har minst et halvt øye på tirsdagens oppgjør i Champions League. Dermed forsøker vi UB hos Unibets grønne luker, som tilbyr 3,55 på dagens tips.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 5400,- Gevinst: 6951,- Tilbakebetalingsprosent: 128,72%