• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Dagens Tips: Reprise på St. Mary’s

Dagens Tips: Reprise på St. Mary’s
Foto: Bildbyrån

Av KMarki

Andre møte mellom Southampton og Arsenal på få dager. Arsenal ble påført sitt første nederlag på syv kamper, og et første baklengsmål på 508 minutter da lagene lørdag møttes til kamp i FA-cupen. Den regjerende mesteren tillates dermed ikke å forsvare tittelen.

Det er heller ikke lenge siden lagene møttes til kamp om ligapoeng, da det i midten av desember endte 1-1 på Emirates. Nå dukes det for ny batalje, og gjestene er forholdsvis klar oddsfavoritt.

Begge lag mangler nøkkelspillere, og spesielt hjemmelaget er hardt rammet av skader. Arsenal er ikke rammet i like stort omfang, men Pierre Emerick-Aubameyang blir ikke å se i kveld. Martin Ødegaard meldes på vei til låneopphold, men nordmannen blir tidligst klar til helgen storoppgjør mot Manchester United.

Southampton har siden sesongpremieren kun tapt mot tittelutfordrerne City, United, Tottenham og Leicester, mens det bare er tre uker siden Liverpool ble senket på St. Mary’s.

Arsenal har 4-1-1 fra siste fem i ligaspillet, men siste fire motstandere har altså vært Brighton, WBA, Palace og Newcastle. Dette blir den egentlige testen på om The Gunners kan friskmeldes.

Noen spesiell grunnet til at de skal være klar oddsfavoritt er uansett vanskelig å finne, Southamptons skadeproblemer til tross. 3,60 på hjemmeseier er helt klart godkjent odds.

Unibet betaler best, og da løper jeg til deres grønne luke.

Southampton – Arsenal
St. Mary’s, tirsdag 21.15
Tips: H
Odds: 3,60 (Unibet.com)

*Alt du trenger vite om dagens fire PL-kamper finner du her 

*Skadeliste for midtukerunden kan du sjekke her