• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

Helgens tre kjappe!

Helgens tre kjappe!
Foto: Bildbyrån

Av TElgheim

Napoli - AC Milan

Milan har ikke vunnet borte mot Napoli siden 2010. Da ble vinnermålet scoret av Zlatan Ibrahimovic. Ti år senere er svensken tilbake og er toppscorer i Serie A med åtte nettkjenninger! For ti år siden spilte han sammen med Gennaro Gattuso, nå er sistnevnte Napoli-trener! Merk at Milan har vunnet alle tre bortekampene sine denne sesongen, men Napoli har best målforskjell (+7) av alle hjemmelagene. De fem siste tilsvarende oppgjørene har gitt 20 scoringer og begge lag har scoret i samtlige kamper. 

Atlético Madrid - Barcelona

Atletico Madrid fremstår som en klar gullkandidat denne sesongen, men nå kommer til nå den tøffeste testen for Diego Simeones mannskap. Det til tross for at Barcelona har sett ut som alt annet enn en mesterskapskandidat. I de tre siste innbyrdes oppgjørene har det hver gang blitt delt ut nøyaktig åtte kort. Atletico Madrid er eneste ubeseirede lag i ligaen, scorer mest mål (2,43 pr kamp) og slipper inn minst mål (0,29 pr kamp).

Liverpool - Leicester

Nummer 3 mot nummer 1 på tabellen. Jürgen Klopp mot Brendan Rodgers og et Liverpool-lag der halve troppen er ute med diverse forfall! Liverpool har vært perfekt hjemme denne sesongen med fire strake seirer, men Leicester har radet opp fire strake borteseirer og har i løpet av de kampene slått både Manchester City og Arsenal. Liverpool har nå 63 hjemmekamper på rad uten tap. Merk at 5 av de 6 siste innbyrdes Premier League-oppgjørene har endt med mer enn to scoringer.