• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

Her får du best odds på den norske seriestarten

Her får du best odds på den norske seriestarten
Foto: Bildbyrån

Endelig skal det kjempes om seriepoeng på norske fotballbaner igjen. Eliteserien er først ute denne helgen og så følger Obosligaen etter neste helg.

Av TElgheim

Vi har sett nærmere på seriestartprogrammet og funnet ut hvor du får best odds på runde 1 i Eliteserien + Obosligaen.

Oddssammenligningssider som Maxgevinst gir en rask oversikt - og lar deg velge dine kamper og tegn. Så kan du med et tasteklikk se hvilket selskap som betaler best.

De aller fleste nordmennene spiller favorittseirer og et selskap som Coolbet, som i to tester på rad er kåret til Norges beste bookmaker, viser offentlig antall spill og omsetning på de ulike kampene.

I runde 1 er Bodø/Glimt det klart mest populære valget for tipperne:

Ser vi på serierunde 1-oddsene så er det Odd, Molde og Bodø/Glimt som er de største favorittene og en oddssammenligning på de tre hjemmelagene ser slik ut:

Velger du alle favoritter for runde 1 fra Eliteserien og Obosligaen så ser tallene slik ut blant selskapene som har odds ute. Sammenligning hentet fra Maxgevinst og dessverre ikke alle selskap som har 1x2 odds på Obosligaen ute. Men det er gigantiske forskjeller på selskapene som har odds ute.

Noen liker også å bruke historikk/stats når de tipper og om du tar fjorårets møter i betraktning så blir oddsen slik (Bodø/Glimt-Tromsø fra 2019 da de møttes siste gang i Eliteserien)

Alle disse eksemplene viser Coolbet som nummer 1 og det stemmer med selskapet profil med å ha den beste oddsen.