• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Kveldens tips: Champions League

Kveldens tips: Champions League
Foto: Bildbyrån

Borussia Mönchengladbach - Manchester City.

Av AWGogstad

Manchester City har i løpet av vinteren seilet opp som den store favoritten til å vinne denne sesongens Champions League. Som vi skrev i gårsdagens blogg, kommer Pep Guardiola trolig ikke til å få en bedre mulighet til å vinne CL i nærmeste fremtid enn denne sesongen.

City er storfavoritter i dobbeltoppgjøret mot Borussia Mönchengladbach, og ikke uten grunn. Engelskmennene har vunnet formidable 18 kamper på rad, mens tyskerne i samme periode har vunnet bare syv. Mönchengladbach er uten seier på sine tre siste i Bundesliga, og i helgen tapte de 1-2 hjemme mot Mainz - med andre ord ingen lykkelig generalprøve på den knalltøffe oppgaven som venter i kveld. Die Fohlen stiller i alle fall skadefritt til kveldens oppgjør.1,

Guardiola har som nevnt fått City på skinner, og Citizens-toget virker ikke å spore av med det første. Har i løpet av de siste ukene slått både Liverpool, Tottenham og Arsenal med til sammen 8-1 i målforskjell. De lyseblå har heller ingen skadefravær å ta hensyn til. 

Vi holder City som store favoritter til dette oppgjøret, og tror de sikrer seg et meget godt utgangspunkt før returmøtet om tre uker. Vi spiller at de vinner med to mål eller mer, som fås til 1,82 hos Coolbet.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 3800,- Gevinst: 5461,- Tilbakebetalingsprosent: 143,71%