• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Kveldens tips: Copa del Rey

Kveldens tips: Copa del Rey
Foto: Bildbyrån

Nytt møte mellom Real Betis og Real Sociedad.

Av AWGogstad

Denne uken spilles det om avansement til kvartfinalen i Copa del Rey, og rundes godbit finner utvilsomt sted på Benito Villamarín, der Real Betis og Real Sociedad møtes til dyst i kveld.

Disse lagene møttes i ligaen for bare tre dager siden, den gang i San Sebastián. Oppgjøret endte 2-2, der La Real kastet bort en 2-0-ledelde. Betis kom tilbake i løpet av kampens fem siste minutter, takket være scoringer av Sergio Canales og Joaquin.

Canales er i kanonform om dagen. 29-åringen har scoret syv mål på de seks siste kampene i cup og liga, og er i sitt livs form. Betis virker dessuten å være i sin beste form for sesongen, og er ubeseiret på disse seks matchene. Formstigningen har gjort at Sevilla-klubben har klatret opp på øvre halvdel på tabellen. Forrige cuprunde slo de ut Sporting Gijón med en 2-0-seier.

Real Sociedad er uten seier på de tre siste i La Liga, men i forrige runde i Copa del Rey fikk de en billig reise og vant enkelt 2-0 mot Córdoba. Sliter med en del skader, og David Silva, som har. vært ute i lengre tid, blir heller ikke klar. Vinterens nysignering, Carlos Fernández, kan imidlertid få sin debut i La Real-trøye i kveld.

Uansett utfall i kveld har Real Sociedad en cupfinale å se frem til senere denne sesongen. På grunn av pandemien ble forrige sesongs cupfinale mellom La Real og Athletic Bilbao flyttet til april senere i år, og Sociedad har vært et godt cuplag de siste sesongene. Real Betis er imidlerrtid i klart bedre form av disse to, og kveldens lodd går til vertene, som fås til hele 3,49 hos Coolbet.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 1800,- Gevinst: 2701,- Tilbakebetalingsprosent: 150,06%