• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Kveldens tips: Cupbombe i Spania

Kveldens tips: Cupbombe i Spania
Foto: Bildbyrån

Vi spår en tidlig exit for Huesca.

Av AWGogstad

Det smalt ordentlig i Copa del Rey i går, da selveste Atlético Madrid ble slått ut av lille Cornellà. I kveld kan fort en ny cupbombe stå på trappene.

CD Algoyano holder til i Segunda Divisón B, og får en sjelden mulighet til å bryne seg på La Liga-motstand når Huesca kommer på besøk i kveld.

Vertene har hatt spillefri siden 17. desember, og deres ligasesong er bare åtte kamper gammel. Algoyano har vunnet sine to siste etter en treg start, og står med tre seirer, to uavgjorte og to tap hittil. De tok seg enkelt videre til kveldens cuprunde da de slo ut Laredo med 4-1 i forrge runde for rundt tre uker siden. 

Huesca ankommer denne kampen i svak form. Ligger aller sist på La Liga-tabellen, og har kun én seier på sesongens 12 første runder. I forrige runde trengte de ekstraomganger for å slå ut Marchamalo på nivå fire, og har dessuten fire mann på skadelista. 

Huesca kommer til å legge alt sitt fokus på overlevelse i La Liga, et realistisk mål, den jevne sesongen tatt i betraktning. Algoyano derimot, vil se dette som sitt livs sjanse til å møte en av de virkelige kanonene i spansk fotball. 5,50 i hjemmeodds hos Unibet er heller ikke veldig avskrekkende, og vel verdt et forsøk.

Axel With Gogstads oddsregnskap: Innsats: 400,- Gevinst: 378,- Tilbakebetalingsprosent: 94,50%