• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Kveldens tips: Målrikt i Supercopa

Kveldens tips: Målrikt i Supercopa
Foto: Bildbyrån

Real Sociedad - Barcelona tegner til å bli målrikt.

Av AWGogstad

I en sesong og et år så utenom det vanlige, skulle det nesten bare mangle at den spanske supercupen spilles i januar, og her er vi altså.

Real Sociedad og Barcelona møtes i den første semifinalen i kveld, mens den siste finalebilletten gjøres opp mellom Real Madrid og Athletic Bilbao i morgen.

Barcelona virker å være på kraftig oppadgående, og Ronald Koeman begynner omsider å få sving på sakene på Camp Nou. Seks seirer og to uavgjorte på de siste åtte ligakampene vitner om håp for en bedre fremtid, etter at katalanerne har gjennomgått det komplette kaos det siste halvåret.

Lionel Messi, Sergino Dest og Frenkie de Jong hadde alle kjenninger med mindre skader etter helgens overbevisende 4-0-seier over Granada, men alle er varslet å være tilbake i kveld. Ronald Koeman har vært tydelig på at han kommer til å ta denne miniturneringen på største alvor, ikke minst fordi det gir en mulighet til å hente etterlengtet sølvtøy. 

Supercopa kan fort også være sesongens beste mulighet for trofeer for Real Sociedad. Etter en lysende sesongåpning, har baskerne falt som en stein, og vunnet kun én av de siste ni i La Liga. Halter seg videre i Copa del Rey, og fansen har tatt til sosiale medier i håp om å få Martin Ødegaard tilbake. 

Kveldens oppgjør er en anledning for begge lag til å slippe litt på skuldrene. Real Sociedad er på jakt etter selvtillit og en skalp mot Barcelona vil hjelpe atskillig. Katalanerne på sin side har begynt å få reelt håp om at siste halvdel av 2020/21-sesongen kan bli av den lykkelige sorten, og er på jakt etter sesongens første trofé. Her lukter det mye mål, og over 2,5 mål forsøkes til 1,66 hos Coolbet.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 800,- Gevinst: 1308,- Tilbakebetalingsprosent: 163,50%