• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Kveldens tips: Toppkamp i Milano

Kveldens tips: Toppkamp i Milano
Foto: Bildbyrån

Manneforfall hos begge lag.

Av AWGogstad

AC Milan og Juventus møtes til dyst i kveldens toppkamp i Serie A, men dessverre tar skader og Covid-19 vekk en hel del av stjernestøvet som ellers ville lagt seg over gressteppet på San Siro.

Ligaleder Milan må klare seg uten Zlatan Ibrahimovic, Alexis Saelemaekers, Matteo Gabbia og Ismael Bennacer, som alle er ute med skader. I tillegg har duoen Ante Rebic og Rade Krunic testet positivt for Covid, så det er slett ikke utenkelig at Stefano Pioli blir tvunget til å hive utpå Jens Petter Hauge i kveld.

Syvendeplasserte Juventus har sine egne problemer. Álvaro Morata spiller trolig ikke, mens Juan Cuadrado er suspendert. Cuadrado testet dessuten positivt på Covid-19 tirsdag, det samme gjorde Alex Sandro.

Mlian har fremdeles ikke tapt i Serie A denne sesongen, og er selvsagt mye mer enn bare Zlatan. Svenskens vinnerskalle har imidlertid gjennomsyret garderoben, til manager Stefano Piolis store fornøyelse. Nå begynner imidlertid skade- og virusprobemene å tårne seg opp.

Juventus  vinne i kveld for å ha heng på milaneserne og muligheten for å fylle premieskapet med ytterligere en Scudetto. Etter en sjelden kollaps og 0-3 mot Fiorentina, slo den gamle damen tilbake med 4-1-seier over Udinese i forrige runde. Der var Cristiano Ronaldo på pletten og scoret sitt 13. og 14. seriemål for sesongen, på bare 11 kamper. Portugiseren har en notorisk evne til å møte opp når han trengs som mest. Derfor holder jeg også Juventus som små favoritter til kveldens toppoppgjør, og prøver en unit på B, til godkjente 2,20 i odds hos Coolbet.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2020: Innsats: 300,- Gevinst: 158,- Tilbakebetalingsprosent: 52,67%