• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
La Liga Axel With Gogstad

Kveldens tips: Trygg H i Sevilla

Kveldens tips: Trygg H i Sevilla
Foto: Bildbyrån

Kveldens tips fra La Liga.

Av AWGogstad

Foreløpig har det vært en flott dag for Tipsbladets spilltips. Hamilton Academical startet dagen på forbilledlig vis med 2-0-seier mot Ross County, som stod til 4,42 hos Coolbet. I Championship fulgte Swansea opp med å slå Barnsley 2-0, som vi dro i land til småpene 2,29. Vi flytter oss over til Spania når vi går for hattricket. 

Sevilla er vertskap for et bortesvakt Real Valladolid, og er naturligvis store favoritter hjemme Ramón Sánchez Pizjuán. Sevilla er i fin form, og har vunnet sine tre siste i alle turneringer, og fire av de fem siste i La LIga. Det ene tapet kom hjemme mot Real Madrid for noen uker siden. 

Real Valladolid er ikke i håpløs form, til tross for at de ligger på 17. plass. Har vunnet tre av sine fem siste, men mot variabel motstand i form av Athletic Bilbao, Granada og Osasuna. På bortebane står de med kun én triumf, da de slo Granada for en snau måned siden. 

Sevilla kommer nok til å dominere ballinnehavet nokså kraftig, mens Valladolid kommer til å legge håpet på kontringer. Vertskapet er imidlertid rustet med bra fart i forsvaret, og bør ha en taktisk fordel i dette oppgjøret. Vertene er naturlige favoritter, og jeg forsøker meg på at Sevilla vinner oppgjøret, samt ikke slipper inn mål. Spillet betales best av Coolbet, som har 2,15 i odds. 

Axel With Gogstads oddsregnskap 2020: Innsats: 4200,- Gevinst: 4419,- Tilbakebetalingsprosent: 105,21%