• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Kveldens tips: Underspill i Valencia

Kveldens tips: Underspill i Valencia
Foto: Bildbyrån

Livsviktig kamp i bunnstriden.

Av AWGogstad

Valencia - Cádiz - under 2,5 mål @ 1,61 (Unibet)

Dessverre ble det ingen suksess i nattens NBA-spill, så dermed flytter vi ballen fra hånd til fot for kveldens tips.

Valencia og Cádiz møtes til dyst i det som er blant sesongens viktige kamper så langt for begge lag. Vertene Valencia har havnet under nedrykksstreken etter en forferdelig rekke med syv kamper på rad uten seier. Måtte i tillegg ha ekstraomganger for å ta seg forbi lille Terrassa i cupen for noen uker siden. De to siste kampene har begge endt med tap, senest ble det 1-2 mot Granada lille nyttårsaften.

Cádiz er ikke i veldig mye bedre form. Har tatt kun ett poeng på sine fire siste kamper, men forrige seier var av det minneverdige slaget da de slo selveste Barcelona for temmelig nøyaktig en måned siden. Deres forrige kamp var 0-0 hjemme mot Real Valladolid, trolig en av de mest hendelsesfattige kampene i La Liga på lang tid.

Cádiz foretrekker å forsvare seg til ett eller tre poeng, særlig på bortebane. Sliter også med et par Covid-tilfeller på Salvi Sánchez og Sergio Gonzalez. Valencia er kapable til å score mål, og slo blant annet Real Madrid 4-1 på Mestalla tidligere denne sesongen. Her kan begge lag imidlertid stille med høye skuldre og etter beste evne forsøke å nekte hverandre rom. Det stinker ingen videre målfest på Mestalla i kveld, og dermed forsøker jeg meg på underspillet, der Unibet har den beste oddsen på 1,61.

Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 100,- Gevinst: 0,- Tilbakebetalingsprosent: 0%