• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Leicester - Manchester City

Leicester - Manchester City
Foto: Bildbyrån

Mestermøte i reveland

Av KMarki

Leicester – Manchester City
King Power Stadium, lørdag 16.00

TV: TV2 Premium

Odds:
H: 5,80
U: 4,10
B: 1,65

Odds fra Unibet

Det dukes for mestermøte på King Power Stadium lørdag, når forrige sesongs Premier League-mester besøker den regjerende FA-cupmesteren. Det er kun én måned siden lagene møttes i Community Shield-finalen på Wembley, og der var det som kjent Kelechi Iheanacho som avgjorde for Leicester mot tidligere lagkamerater.

Siden da er det Manchester City som har imponert mest. Vel ble det 0-1-tap mot Tottenham i ligapremieren, men siden da har Guardiolas menn notert 5-0-seirer mot både Norwich og Arsenal. Gjestene venter fortsatt på endelig beskjed om Gabriel Jesus og sisteskanse Ederson, men mye tyder på at begge må stå over lørdagens kamp. Andrekeeper Zack Steffen har samtidig levert positiv covid-prøve, og alt tyder da på at 36-årige Scott Carson vokter målet. Phil Foden er samtidig skadet, mens Kevin de Bruyne er usikker.

Lørdagens verter står med seks poeng fra første mulige ni. Wolves og Norwich ble slått med minste mulige margin, mens det ble fortjent 1-4-tap mot West Ham. Lørdag er man uten suspenderte Ayoze Perez, mens midtstopperne Jonny Evans og Jannik Vestergaard meldes usikre. Leipzig-lånet Ademola Lookman står klar til å debutere

Hjemmeoddsen ville vanligvis fristet, men Brendan Rodgers og hans menn har ikke helt funnet formen denne sesongen. Stortapet mot West Ham var bekymringsverdig, og lørdagens gjester er enda et hakk opp. Peps menn vant 2-0 på King Power forrige sesong, og gjestene får tillit også denne gang. Unibet tilbyr 1,65 for B, og da løper vi til den grønne luka.