• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Liverpool – Manchester City

Liverpool – Manchester City
Foto: Bildbyrån

Av KMarki

Ikke de helt store overraskelsene I Premier League lørdag. Chelsea, Leeds og Wolves vant alle hjemme på eget gress, mens bunnoppgjøret Burnley – Norwich endte målløst.

Manchester United måtte nøye seg med ett poeng hjemme mot Everton, før det i kveldskampen endte målløst mellom Brighton og Arsenal.

Nye muligheter i dag, når det klokken 16 tas avspark i fire kamper. Palace har bare vunnet én av sine første seks, og får besøk av et Leicester som har underprestert i innledningen. Tottenham, som etter en flott sesongstart er på felgen, får besøk av Aston Villa. På London Stadium dukes det for hovedstadsoppgjør mellom West Ham og Brentford.

Rundens storkamp spilles på Anfield, der Liverpool i ettermiddag besøkes av Manchester City.

Liverpool – Manchester City 
Anfield
Søndag 17.30
TV: TV2 SportPremium/2play

Manchester City gikk 17 strake ligakamper uten å vinne på Anfield, før man forrige sesong utmanøvrerte Liverpool og vant 4-1. Gjør nå sin siste kamp i «helvetesuka», etter at 1-0-seier mot Chelsea ble etterfulgt av 0-2-tap mot PSG i Champions League. Peps menn har ikke sluppet inn mål i noen av sine siste fem Premier League-kamper, og mot Chelsea var de himmelblå et imponerende skue. Ilkay Gundogan og Oleksandr Zinchenko er skadet, men ellers kan gjestene stille med alle sine beste.

Innholdsrik uke også for Liverpool. Toppscorer Salah og lagkamerater kommer rett fra enkel 5-1-seier mot Porto i Champions League, mens Klopps menn også har levert varene i Premier League. Kastet bort muligheten til å slå et Chelsea i undertall på Anfield, før man forrige måtte nøye seg med 3-3 mot et imponerende Brentford i London. Norwich, Leeds, Burnley og Palace er slått med totalt 11-0. Trent Alexander-Arnold, Harvey Elliott og Thiago står over dagens kamp.

Odds: 
H: 2,95
U: 3,48
B: 2,54

Odds fra Coolbet

Vårt Tips: B
Liverpool er eneste ubeseirede lag i Premier League, men dette blir en alvorlig test. Ingen av de siste syv (alle turneringer) mot City er vunnet. Gjestene mangler den typiske goalgetteren, men samtidig har hele ni spillere tegnet seg på scoringslista i Premier League denne sesongen. Én scoring har også ofte vist seg nok.