• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Ligue 1 Thomas Elgheim

Monaco - Lille

Monaco - Lille
Foto: Bildbyrån

To lag som sliter og begge med tunge forfall

Av TElgheim

Monaco - Lille
Stade Louis II
Fredag, 21.00

TV: Norsk Tipping

Odds:
H: 2.18
U: 3.28
B: 3.75

Odds fra Coolbet

Vårt Tips: H

Svak sesongstart for AS Monaco som har plassert seg rett under midten av tabellen. 0-0 borte mot svakt plasserte Reims i siste kamp før landslagspausen. Det var tredje bortekamp på rad der man gikk av banen uten scoring. Langt bedre her hjemme med tre strake seirer og ni scoringer. Christian Matsima har gitt beskjed om at han ønsker å forlate klubben. Cesc Fàbregas og Eliot Matazo står over med skader mens både Benoît Badiashile og Aleksandr Golovin er suspendert. 4-5-0 på de ni siste tilsvarende ligaoppgjørene.

Lille imponerte mot Sevilla i Champions League, men i ligaen gikk det igjen galt med 1-1 hjemme mot Angers. Den regjerende mesteren ligger dermed helt nede på 12. plass på tabellen. Cheick Niasse har gitt beskjed om at han vil dra. I kveld er Amadou Onana suspendert. Jonathan Bamba er skadet, Timothy Weah og Jonathan David er begge usikre.

To lag som sliter og begge med tunge forfall. Lille har imidlertid en Champions League-kamp å se frem imot og det bikker vårt tips til en hjemmeseier.