• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Nordmann vant 116000 kroner på oddskupong

 Nordmann vant 116000 kroner på oddskupong
Foto: Bildbyrån

En oddskunde fra Oslo hadde en fantastisk mandagskveld. 400 oddskroner ble til utrolige 116743 kroner.

Av KMarki

- Det er bare å ta av seg hatten. Vi regner med at vedkommende våkner opp til en strålende tirsdag, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spillselskapet Coolbet.com og viser kupongen under.

- De siste minuttene i første omgang av Liverpool-Arsenal var nok ulidelig spennende for Oslokaren, sier Mikael Mellqvist og sikter til spillet at Liverpool skulle lede til pause, men at begge lagene skulle også score i 1. omgang. Det ga pene 11 i odds.

Coolbet er kåret til Norges beste bookmaker i to tester på rad av TIPS. Under ser du resultatet i siste test:

- Vi merker en enorm interesse for odds hos Coolbet for tiden og det kan fort bli en rekordmåned i antall kunder som setter et oddsspill. Hadde vi hatt normal breddefotballsesong, så ville det blitt en knusende rekord. Vi tilbyr jo odds på alle fotballdivisjoner i Norge og det er veldig populært. Men nordmann er generelt prisbevisste - så å ha best odds er den beste reklamen vi kan ha, sier Mikael Mellqvist.

Strategien til Coolbet er å ha best odds, men også være det mest transparente selskapet. Du ser omsetning på alle kamper, og ser også innkommende spill - så du kan kopiere andre med stolthet om du vil.
Vi kan bare sjekke resultatene fra Obosligaen og Premier League denne runden, det som dannet grunnlaget for Oslokarens vinnerkupong så ser man at Coolbet har i særklasse best odds.

Obosligaen mandag 28. september fra Maxgevinst.com:

Premier League-fasit runde 3 fra Maxgevinst.com :