• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Oddstips: Åsane - Ranheim

Oddstips: Åsane - Ranheim
Foto: Bildbyrån

Full rulle i OBOS-ligaen i kveld.

Av AWGogstad

Åsane - Ranheim
Mandag kl. 18:00
OBOS-ligaen
Åsane Arena

Fullklaff i gårsdagens OBOS-oppgjør mellom Stabæk og Start, som var magasinets hovedkamp forrige uke. Noe heldig landet vi U'en, og i Eliteserien har vi truffet godt på helgens nettips med seirer til både Sarpsborg 08 og Lillestrøm.

I kveld ruller OBOS-toget videre med uforminsket styrke, og det skal spilles fem kamper i kveld. I Bergen tar Åsane imot Ranheim på Åsane Arena, og hjemmelaget er så smått i ferd med å komme i gang med sesongen etter en fryktelig tung start. Har vunnet to av de tre siste, men forrige runde tapte de 0-1 mot Raufoss.

Åsane har de siste årene fått mye skryt for å stå last og brast ved sin sofistikerte spillestil, men denne sesongene har resultatene gått mer imot Morten Røsslands mannskap enn hva han har vært vant til.

Ranheim er i strålende form for tiden, og har tatt 10 poeng av de 12 siste mulige. I denne perioden kan trønderne blant annet vise til en råsterk borteseier mot Mjøndalen, og Ranheim har vært OBOS-ligaens beste bortelag denne sesongen med flotte 3-1-0.

Tipset
U

Odds;  3,90 (Coolbet)

Etter 1-5 og 0-4 mot Start og Stabæk på hjemmebane, har Åsane plukket opp hjemmeformen. Ranheim er i strålende form, men det er vanskeligere å hente tre poeng i Bergen nå enn helt i starten av sesongen. Vi prøver U.