• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Axel With Gogstad

Oddstips: Vålerenga - Bodø/Glimt

Oddstips: Vålerenga - Bodø/Glimt
Foto: Bildbyrån

Klart for 3. runde i cupen

Av AWGogstad

Vålerenga - Bodø/Glimt
Onsdag kl. 20:15
NM
Intility Arena

Svært så formsvake Vålerenga gjør seg klare til å ta imot regjerende seriemester Bodø/Glimt i 3. runde i cupen i kveld. Oslo-laget var riktignok uheldige som tapte mot Odd sist; De skapte haugevis av store sjanser, men gjestenes keeper, Leopold Wahlstedt, som en levende vegg i Odd-buret og tok seg av alt som kom. Det var VIFs syvende strake i Eliteserien uten seier, og i cupens 2. runde fikk de det svært travelt mot Brumunddal - lå under 2-3 da klokka passerte 90, men to raske av Aron Dønnum sørget for særdeles knepent avansement.

Bodø/Glimt virker å endelig være på gang etter tre strake seirer i cup og serie. I triumfene mot Kristiansund, Harstad og Aalesund har de regjerende seriemesterne til sammen 9-0 i målforskjell, og mot Aalesund sist satt de etter hvert så berømte kombinasjonene bedre enn de har gjort på lenge. Cup-gull mangler i premieskapet på Aspmyra, og en mistenker at Kongepokalen er et trofé som Bodø/Glimt bør satse 100 prosent på denne sesongen.

Skader: Christian Borchgrevink er definitivt ute for VIF, men det er også usikkerhet knyttet til Odin Thiago Holm, Vidar Örn Kjartansson og Henrik Bjørdal. Bodø/Glimt stiller uten Morten Konradsen og Lasse Nordås. Sondre Brunstad Fet kan komme tilbake i tide.

Tipset: B
Odds; 1,88 (Coolbet)
Stemningen i Vålerenga virker å være svært laber for tiden, og spørsmålene hagler rundt Dag-Eilev Fagermos fremtid i klubben. Bodø/Glimt virker å være på gang igjen og blir klare favoritter her. Handicap-spillet på 3,25 er også verdt et forsøk.