• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Thomas Elgheim

Skråsikre på Støre som statsminister

Skråsikre på Støre som statsminister
Foto: Bildbyrån

Statsministeroddsen på Jonas Gahr Støre har aldri vært lavere. Satser du 1000 kroner på Støre som statsminister så vinner du minimale 30 kroner om så blir tilfellet

Av TElgheim

Oddsen er altså nede i 1,03, mens en ny Erna Solberg-periode gir hele 12,00 i odds.

- Prognosen er veldig klare og det ser ut som Ernas periode som statsminister er talte snart, sier talsmann Mikael Mellqvist fra spilleselskapet Coolbet.com.

Politikk og norske lokale odds er generelt prioritert hos spillselskapet som i tre tester på rad er kåret til Norges beste: Ved alle valg har Coolbet spesialodds på alle kommuner. Så er tilfellet selvsagt i år også.

- Vi har største parti-odds på landets alle kommuner og det er et populært lokalt produkt som mange spillere liker, sier Mikael Mellqvist.

Og spilleselskapet mener de har gode rutiner og treffer ofte på sine odds.

- Vi bruker både ekstern og intern kompetanse på dette, og tidligere i år så har vi truffet på omtrent 90% av våre favorittodds, forklarer Coolbets talsmann.

- Hva spiller så nordmenn?

- Det er litt blandet. Noen liker høyoddsere og tar et lodd på en ny statsminister til veldig høy odds, mens andre spiller på oddsfavoritten i sin kommune. Det er ingen soleklare tendenser sånt sett, men det er klart at 12,00 i odds på Erna frister oddsspillere mer enn 1.03 på Jonas, men sjansen for å vinne er betydelig høyere med Jonas ja, avslutter Mikael Mellqvist.