• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
The Championship Kim Marki

Spilltips: Tillit til tabelljumboen

Spilltips: Tillit til tabelljumboen
Foto: Bildbyrån

Av KMarki

Sheffield Wednesday-Brentford
Hillsborough, 20.45

Tips: H (odds 3,55 - unibet.com)

Sheffield Wednesday ligger sist i The Championship, og de vil ligge der også etter midtukerunden - uansett resultat mot opprykksjagende Brentford i kveld. Årsaken er naturligvis at The Owls startet sesongen med tolv minuspoeng. Hadde Wednesday startet sesongen med blanke ark, som resten av lagene i divisjonen, ville de nå vært på øvre halvdel - poenget foran kveldens motstander.

Lørdag tok man full pott borte mot Birmingham. Adam Reach misbrukte tidlig en stor mulighet, før Josh Windass traff tverrliggeren med et godt frispark. Det var imidlertid Barry Bannan som skulle bli matchvinner, da han kort tid etter pause ekspederte straffespark i nettet etter at Callum Paterson hadde blitt felt.

Birmingham hadde noen sporadiske muligheter til å utlikne på tampen av oppgjøret, men Owls var klart best og fortjente samtlige poeng mot et Birmingham som var ubeseiret før denne kampen.

Het erstatter
Brentford hadde opprykk til Premier League i egne hender med bare to runder igjen å spille forrige sesong. Alt ble kastet bort på oppløpssiden, og som forventet forsvant da i sommer angrepsduoen Ollie Watkins og Said Benrahma. Duoen sto bak ubeskjedne 50 av Brentfords totalt 80 scoringer forrige sesong, og det var forventet at man ville slite tungt med å erstatte de to som tok farvel.

Kjøp og salg er imidlertid noe Brentford-ledelsen behersker til fulle, og i tidligere Peterborough-spiss Ivan Toney virker man igjen å ha funnet gull som kan erstatte Watkins. Saman Ghoddos er samtidig hentet inn for å fylle tomrommet etter Benrahma.

Brentford står med syv poeng fra første fem kamper, og The Bees har da også skaffet seg rykte for å være slow starters. Forrige sesong var man å finne på 17.plass etter landslagspausen i oktober, før man altså endte som nummer 3.

Godt betalt
Brentford har siktet innstilt på ny opprykkskamp, men laget sliter ofte på fremmed gress og da spesielt om de havner under. Vant enkelt hjemme mot Wednesday forrige sesong, men fra Hillsborough vendte man tomhendte hjem.

Sesongens første to reiser har gitt totalt ett poeng. Tapte 0-1 mot Birmingham før det endte 1-1 mot Millwall i hovedstaden

Sheffield Wednesday er naturligvis langt bedre enn tabellsituasjonen tilsier, og prestasjonen i Birmingham i helgen var sterk. Sesongens to første hjemmekamper, mot Watford og QPR, har begge endt med poengdeling.

Nå er det onsdag, og da går jeg for Wednesday til flott odds. Unibet.com er markedsledende med 3,55 og da handler jeg naturligvis i den luka.