• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Premier League Kim Marki

Tottenham – Chelsea

Tottenham – Chelsea
Foto: Bildbyrån

Tøff oppgave for et skadeskutt Spurs

Av KMarki

Manchester City avga poeng hjemme mot Southampton, men ellers var det langt mellom de store overraskelsene i Premier League lørdag.

Tre kamper på menyen søndag.

Høytflyvende Brighton får besøk av Leicester, før Manchester United besøker West Ham. 17.30 dukes det så for storoppgjør mellom Tottenham og Chelsea i hovedstaden.

Tottenham – Chelsea
Tottenham Hotspur Stadium
Søndag 17.30

TV: TV2 Sport Premium

Odds:
H: 6,00
U: 3,75
B: 1, 74

Odds fra Unibet

Vårt Tips: H

Et nederlagsdømt Tottenham fikk en flying start på sesongen, da de i sesongåpningen – uten Harry Kane - slo regjerende mester Manchester City. Trepoengeren i egen storstue ble fulgt opp av full pott også mot Wolves og Watford. Forrige helg kom imidlertid første tilbakeslag, da det endte med fortjent 0-3-tap på besøk hos Crystal Palace.

Torsdag var så Nuno Espirito Santos utvalgte på reise i Europa League, der det endte 2-2 mot Rennes i Frankrike. Godkjent resultat, men Lucas Moura og Steven Bergwijn føyde seg da til en allerede lang fraværsliste. Japhet Tanganga spilte torsdag, men er som kjent suspendert i hjemlig liga etter sitt røde kort forrige helg. Giovani lo Celso, Cristian Romero og Davinson Sanchez har vært i karantene etter landslagsoppdrag, mens også Son Heung-min og Eric Dier er tvilsomme i dag.

Chelsea har feid gjennom sesonginnledningen, og Romelu Lukaku har umiddelbart bevist at han er verdt hvert eneste pund han ble hentet hjem for. Christian Pulisic er samtidig eneste skadebekymring, nå når N’Golo Kanté er friskmeldt. Tapet på Villa Park i mai, er eneste nederlag på bortebane i Premier League under ledelse av Thomas Tuchel.

Tipset:
Spissduell når Harry Kane møter Romelu Lukaku, og begge har statistikker de ønsker å gjøre noe med.

Kane har kun hatt to avslutninger i Premier League denne sesongen, og mot Palace forrige helg hadde han ikke en eneste ballberøring i motstanderens straffefelt.

Romelu Lukaku har spilt 13 kamper mot Tottenham, men har bare bokført én scoring.

Chelsea er naturlig oddsfavoritt, men seks ganger pengene på et Tottenham som har vunnet åtte av sine siste ti hjemmekamper, og i seks av dem har holdt rent bur? Vi lar oss friste.