• Vær hvor og når det skjer og delta i debattene - følg Tipsbladet.no på:
Følg med - følg Tipsbladet.no på:
Spill Kim Marki

Vant 73000 kroner på en hundrelapp!

Vant 73000 kroner på en hundrelapp!
Foto: Bildbyrån

Oslo-mann prikket 15 av 15 kamper, og kunne le hele veien til banken

Av KMarki

Er novembers beste oddskupong satt allerede 1. november? En Oslo-mann vant snaut 73000 kroner på en hundrelapp etter å ha truffet på 15 av 15 kamper.

- Det er fantastisk spilt. Å få 12-eren er kjent i tippekretser, men å treffe på 15 av 15 er et kunstverk. Det fortjener en slik gevinst, sier talsmann Mikael Mellquist fra spillselselskapet Coolbet.com.
Oslomannen hadde 4 italienske kamper, 1 fotballkamp fra Østerrike, 1 fra Nederland, 1 fra Frankrike, 1 fra Skottland, 1 fra Portugal, 1 fra Russland, 1 fra Tyskland, 2 engelske og 2 norske kamper i en kombinasjon til 729 i odds.

- Det er helt utrolig å treffe på selv om det er 15 favoritter og relativ lavoddsere. 1.22 var den laveste oddsen og 2.20 den høyeste, forteller Coolbets talsmann og legger til: Det er tusenvis av nordmenn som spiller slike favorittkombinasjoner hver helg. Hele Coolbets konsept bygger jo på #sjekkoddsen og vi har best favorittodds i 9 av 10 tilfeller.

Samme spillselskap betalte utrolig nok en annen monsterkupong forrige uke der en annen hovedstadsmann vant over en halv millioner på en satset femmer: 
- Det er ikke samme person, men vitner om at det er utrolig mange dyktige norske oddsspillere, avslutter Mikael Mellquist.